Tacopaj

Klassiker!


Pajdeg

½ tsk salt

4 dl vetemjöl

2 tsk bakpulver

50 gr smör

1½ dl mjölk

 

Fyllning   1

500 gr köttfärs

1 lök

1 dl vatten

1-1½ påse tacokrydda

4 hackade tomater

4-5 hackade peperoni

 

Fyllning 2

2 dl creme fraiche

4 msk majonnäs

2 dl riven ost

 

Gör pajdegen och tryck ut i en hög ugnssäker form (eller pajform). Det skall inte förgräddas.

 

Fyll med köttfärsblandningen, sedan hackade tomater och peperoni.

 

Sist fördelas ostfyllningen. Gräddas i 200 grader 15-20 minuter ( i min ugn måste den stå i minst 25-30 minuter )

 

Garnera med lökringar och peperoni


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0